Hjerting Installationsforretning

Hjerting Installationsforretning har udarbejdet en række kvalitetsstyrings- og sikkerhedssystemer som gør virksomheden i stand til at håndhæve denne grundholdning.

“Vi behandler kunden som vi gerne selv vil behandles”

Hvem kender ikke det, at der mangler opmærkning af sikringer og stikkontakter, eller at en gennemgang af det udførte arbejde ville have været dejlig.

Vi bruger testmålinger og dokumentation ved hver opgave som redskab til at kunne levere en fejlfri og lovlig elinstallation.

Ved aflevering af den færdige elinstallation er alt opmærkning, rengøring og test godkendt, og du kan få tilbud om at få en gennemgang af det udførte arbejde. Så bare sig til.

Garantien for det rette valg afhænger bla. af firmaets politik om service, kompetencer og produktinformation til kunden. Hjerting Installationsforretning har indført et SKS-system, der er vort redskab til at holde styr på alle medarbejderes kompetencer, samt udstikke ens retningslinjer for udførsel af arbejde og service.

SKS-systemet er også redskabet der giver et klart billede af, hvor vi skal videreudvikle Hjerting Installationsforretning, eller hvem der har brug for mere uddannelse for at varetage arbejdsopgaverne bedst muligt.

 

www.hif-el.dk

Kim Boysen
boysen@hif-el.dk

Tlf.: 75 11 50 20