Deloitte

Deloitte er lokalområdets største revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Vores mission er, at skabe værdi for vores kunder gennem vores unikke indsigt i revision og rådgivning omkring økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger.

Lokale løsninger med internationalt perspektiv

Vores styrke er, at vi kombinerer den lokale indsigt og ekspertise og derudover samarbejder tæt med vores nationale og internationale kolleger om løsning af opgaverne. Det giver os mulighed for at bistå med løsninger, der er tilpasset ethvert behov og vi betjener derfor både små, mellemstore og store kunder.

Medarbejderne i Deloitte er vores vigtigste aktiv, og derfor er vi meget opmærksomme på, at de altid er veluddannede og besidder den nyeste viden om de problemstillinger, som vores kunder har brug for rådgivning omkring. 

Vi rådgiver om regnskab, revision, skat. Desuden har vi kolleger, der er eksperter indenfor områderne finance, Human Capital, operations, risikostyring, strategiudvikling og teknologi.

Nærhed til kunden er meget afgørende for os, og derfor gør vi en dyd ud af at være synlige og tilgængelige i vores lokalområde. Vi gennemfører hvert år en lang række kundeevents, hvor kunder og andre interesserede inviteres til at deltage i workshops og netværksarrangementer med både faglig og social karakter. Herudover har vi et meget tæt samarbejde med pengeinstitutter og advokater i vores lokalområde, hvilket bidrager til at vores rådgivning af dig som kunde vil opleves endnu mere sammenhængende og personlig. 

Vi er desuden stærkt forankret i det lokale erhvervsliv og har fingeren på pulsen, hvad angår trends og tendenser indenfor brancher og industrier

 

Anders Rasmussen
Partner

arasmussen@deloitte.dk

Mobil: +45 30 93 46 41

Dokken 8
6700 Esbjerg
Danmark

Vis kort

Med over 15 års erfaring i betjening af erhvervsvirksomheder har Anders Rasmussen kompetencer inden for vækst, driftsoptimering, skatterådgivning, regnskab, salg af virksomhed og generationsskifte. Anders har i sit arbejde særlig fokus på rådgivning til ejer og aktionærkredsen. Desuden er Anders specialiseret i produktionsvirksomheder, håndværksvirksomheder, ejendomsselskaber og almennyttige boligforeninger, hvor hans branchekendskab er dybdegående.